Nordsjælland

Oplev en uforglemmelig campingferie i smukke Nordsjælland.


3 Udvalgte Campingpladser

   Hillerød Camping:

https://hillerodcamping.dk/

Hillerød Camping

Velkommen til Hillerød Camping – en grøn oase midt i hjertet af Nordsjælland – Kåret til Danmarks bedste campingplads 2022.

Hillerød Camping er en blomstrende oase, indrettet med masser af blomster og planter og med en rolig atmosfære.

Pladsen ligger i gåafstand fra verdensattraktionen Frederiksborg Slot med Barokhaven og Slotssøen samt Hillerøds hyggelige shopping- og cafémiljø. Der er 15. min. gang til Hillerød station, hvorfra der er forbindelser til alle Nordsjællands spændende attraktioner og Den Danske Riviera samt S-tog til København hvert 10. minut.

Byaasgaard:

Byaasgaard – Camping, Gårdbutik & SpiseriByaasgaard – Gårdbutik & Camping ligger direkte ned til Roskilde Fjord, midt mellem Frederiksværk og Hundested. Ideel plads for personer som ønsker at være i naturen og alligevel tæt på byen.

https://www.facebook.com/byaasgaard/

Byaasgaard - Camping, Gårdbutik & Spiseri

Byaasgaard – Camping, Gårdbutik & Spiseri

Byaasgaard – Gårdbutik & Camping ligger direkte ned til Roskilde Fjord, midt mellem Frederiksværk og Hundested. Ideel plads for personer som ønsker at være i naturen og alligevel tæt på byen.

Amtsvejen 340, 3390 Hundested

+4547923102

info@byaas.dk

Nivå Camping:

     https://www.nivaacamping.dk/

Nivå Camping - ferie i det grønne ved Øresund

Nivå Camping – ferie i det grønne ved ØresundNivå Camping ligger i noget af Nordsjællands flotteste natur i udkanten af Lave Skov kun 800 m fra lystbådehavnen og Nivå Strandpark, hvor der er fast livredder i sæsonen.

Nivå Camping - ferie i det grønne ved Øresund

Nivå Camping – ferie i det grønne ved Øresund

Nivå Camping ligger i noget af Nordsjællands flotteste natur i udkanten af Lave Skov kun 800 m fra lystbådehavnen og Nivå Strandpark, hvor der er fast livredder i sæsonen.

Hvor finder du os?

Hvis du gerne vil på ferie tæt ved skov og strand, er du altid velkommen til at kontakte os, og du er også meget velkommen til at kigge forbi campingpladsen og se vores faciliteter og fornemme stemningen. Vi glæder os til at høre fra dig.​

Adresse:
​Sølyst Alle 14
2990 Nivå

(+45) 49 14 52 26
info@nivaacamping.dk