Østsjælland

Oplev en uforglemmelig campingferie i smukke Østsjælland.


3 Udvalgte Campingpladser

Hundige Strand Familiecamping

Danmarks ældste campingplads

Hundige Strand Camping er den dejligste oase I møder på jeres ferie, lige inden I kommer til centrum af København. Hos os er vi stolte af at være Danmarks ældste campingplads, vi har ligget her siden 1926 – Vi er en campingplads med historie. Vi har bevaret atmosfæren, hvor solsorten sidder i toppen af store gamle træer og fløjter i aftensolen, imens børnene der er kommet tilbage fra stranden, leger på legepladsen imens grillen bliver varm.

Vi har det hele, historien, stemningen, stranden, byen og naturen.

Køge & Vallø Camping

Find overnatning på campingpladsen

Overnatning i dejlig natur og frisk luft har været vores varemærke siden 1962. Du kan sove i naturen, men samtidig være tæt på byer som både Køge og København. Stemningen på Køge & Vallø Camping er altid afslappet og hyggelig.

Roskilde Camping

Naturskøn campingplads, beliggende tæt på mange forskellige attraktioner.

Roskilde Camping, smukt placeret i et idyllisk naturområde, tilbyder hver eneste lejrplads en betagende udsigt over Roskilde Fjord. Faciliteterne her er topmoderne, og ud over ophold i telt, campingvogne og autocampere tilbydes der hyggelige hytter, komfortable værelser og fuldt udstyrede ferielejligheder til leje. For børnene er der spændende legepladser, og for vandhunde en imponerende badebro, perfekt til svømning, solbadning og krabbefiskeri. Campingen er desuden perfekt placeret – kun en kort 5-minutters køretur fra Roskildes pulserende bycentrum. Og søger du en campingplads en kort 20-minutters tur fra Københavns mange attraktioner, er Roskilde Camping det ideelle valg for en mindeværdig ferie.

top