Vest & Sydsjælland

3 Udvalgte Campingpladser

Guldborg Camping & Hytter
Camping er frihed til selv at bestemme …

Guldborg Camping byder på 118 velindrettede enheder omgivet af frodige grønne arealer, perfekte til sport, leg eller opstilling af et festtelt.

Pladsen strækker sig over 100 meter i bredden og 300 meter i dybden. Servicebygningen, som er placeret centralt på området, er højst 120 meter fra ethvert punkt på pladsen.

Feddet Strand Resort
Historien bag

Feddet Strand Resort er en del af Strandegård Gods.

Strandegård ligger på Sydøstsjælland. Gården har navn efter sin beliggenhed tæt på Østersøen. Gårdens stuehus og avlsbygninger ligger smukt i landskabet omgivet af marker, hav og fjord, levende hegn og engdrag. Fra gårdens bygninger er der udsigt over Faxe Bugt og Præstø Fjord.

Se mere på hjemmesiden

Western Camp
CAMPING PÅ DEN DANSKE SYDKYST I ÆGTE WESTERN STIL

Western Camp er en pragtfuld og velindrettet familie-campingplads i ægte Western stil med egen sherif, saloon og fængsel. Her kan du roligt slippe din indre camping-cowboy løs.

Tag en tur med vores lille tog rundt på pladsen, leg cowboy, spil fodbold, leg på en af legepladserne, hop på hoppepuden eller skyd om kap med far eller mor på skydebanerne (luftgeværer). 

Campingpladser i Vest & Sydsjælland 

Urhøj Strand Camping

Hyggelig campingplads direkte til natur & strand

Odsherred Camping Nordstrand

campingpladsen for campister, som prioriterer fred og ro, når de camperer.

Vig Camping

Vig Camping er en hyggelig campingplads i Odsherred for hele familien.

DCU-Camping Rørvig Strand

DCU-Camping Rørvig Strand, ligger smukt ved Nykøbing Sjælland.

Orø Strand Camping

Camping, natur og nærvær på Orø

Reersø Camping

Reersø Camping ligger på halvøen Reersø på Vestsjælland. Her er vi omgivet af flot natur, tæt ved vandet og med mange spændende oplevelser på campingpladsen i løbet af sommeren.

Solholm Camping

Solholm Camping er en hyggelig familiecampingplads, der ligger tæt på en af Danmarks fineste badestrande.

Sejerø Camping

En perle i Danmark

Teglværksgårdens Camping

Teglværksgårdens Camping ligger ved Havnsø Strand, kun 4 minutters gang til dejlig badestrand ved Nekselø Bugt.

Ugerløse Feriecenter, Motel og Camping

Feriecentret er velegnet til familier, samlede grupper, og selv lejerskoleophold kan vi håndtere. Derudover er vores feriecenter yderst handicapvenligt og velegnet til bevægelseshæmmede, ældre samt kørestolsbrugere. Alle vores stier og veje er flise eller asfaltbelagt.

Lillero

Lillero byder på en enestående oplevelse med sin unikke placering ved Høve Strand i det naturskønne Sejerøbugten. Dette eksklusive refugium er det ideelle sted til selvrefleksion og afslapning.

Enø Camping

Enø Camping er meget mere end blot Sydsjællands bedste badestrand

Maribo Sø Camping

Maribo Sø Camping er placeret midt i Naturpark Maribosøerne, og her har du de bedste oplevelser på Lolland-Falster helt tæt på.

Nakskov Fjord Camping

Skal du på camping på Lolland nær Nakskov? Så besøg den skønne campingplads hos Nakskov Fjord Camping.

Kragenæs Marina Lystcamp

Kragenæs Marina Lystcamp ligger i den lille, idylliske landsby Kragenæs. Her kan du både se den smukke solopgang og solnedgang over Smålandshavet.

Bisserup Camping

Med en dejlig plads i naturskønne omgivelser beliggende i Bisserup – kendt for sit unikke kunstnermiljø – samt med mulighed for vandreture i et smukt hjørne af Sjælland.

Keldby Camping Møn

Den grønne ø er indbegrebet af ro og idylliske omgivelser. Øen giver dig naturens stilhed med masser af rum og tid til eftertænksomhed i afslappende uspolerede omgivelser.

Camping Mønbroen

Campingpladsen er en smukt beliggende campingplads på Møn, ud til Ulvsund, med den fineste udsigt til det sydligste Sjælland.

De Hvide Svaner Camping

De Hvide Svaner er en verden i verden, hvor din feriedrøm bliver virkelighed. Placeret direkte ved Karrebæk Fjord med skov til én side og skønne Karrebæksminde til den anden. Her tilbyder De Hvide Svaner rammen om din bedste ferie – til gode lave priser hele sæsonen.

Vemmetofte Strand Camping

Vemmetofte Strand Camping er en moderne 3-stjernet campingplads beliggende på syd Stevns omkring 35 kilometer syd for Køge. Vi har plads til 1.000 camperende – og ud over det har vi nogle faste mobilhomes og et par shelters.

Top